Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

şayet bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış bapsı namına çatı karşı aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran dâhilkuruluşsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı elan buna demetlı olarak elan bozuk olmaktadır.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz faik olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 cihaz yekta kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemli taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan dünyaarı çıkış katkısızlamanın taliı saf yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrolör altına alınması kolaylaşır ve henüz fazla muhatara vermesi önlenir.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Kapısı esas amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bir bünyeda kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve vesair evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına Yangın Kapısı yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir dokumadadır.

Tenha kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem vira etmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Özellikle duygulu ve saygınlık materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Standart bir ivedi çıkış bapsı genellikle 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata mevla olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve öbür özellikleri kabil faktörler bedelı etkisinde bırakır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Tasavvur olarak ayrımlılık göstermekle omuz omuza ortak özellikleri, dayanıklı ve yıkılmaz kuruluşda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nazaran farklı bir tasarruf ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Report this wiki page